Șoferi băuți pe ”bandă rulantă”, în județul Constanța

0
7025

În numai trei ore, polițiștii Serviciului Rutier Constanța au depistat mai multe persoane care au comis diverse infracțiuni în traficul rutier. Unii s-au urcat băuți la volan, alții nu aveau permis, iar un șofer nu avea mașina înmatriculată.

Astfel, joi, 14 ianuarie, în jurul orei 22.20, polițiști din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe strada Pescarilor din satul Rasova, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Beat și cu permisul anulat

În jurul orei 20.40, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 55 de ani, care a condus un autoturism pe strada Stejarului din comuna  Cobadin, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. De asemenea, în urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul figura în baza de date cu permisul de conducere anulat.

În jurul orei 22.40, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 53 de ani, care a condus un autoturism pe strada 1 Mai din localitatea Castelu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Tot la ora 21.40, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 22 de ani, care a condus un autoturism pe raza comunei Mereni, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au identificat un bărbat, de 64 de ani, care a condus un autoturism neînmatriculat pe strada Sirenei din comuna  Tuzla.

În toate aceste cazuri, oamenii legii au întocmit dosare penale.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.