Șoferii constănțeni sunt revoltați: a dispărut un indicator rutier de la intersecția Bulevardelor Lăpușneanu și Aurel Vlaicu

0
6246

Mai mulți constănțeni au sesizat FocusPress cu privire la faptul că, în timpul lucrărilor de reabilitare, a dispărut un indicator rutier care se afla amplasat la intersecția Bulevardelor Alexandru Lăpușneanu și Aurel Vlaicu. În acest caz, reprezentanții Primăriei Constanța au precizat că au sesizat constructorul.

Cititorii au precizat, pentru FocusPress, faptul că, la intersecția Bulevardului Aurel Vlaicu cu Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, cum vii dinspre Campus, unde ești obligat să virezi la dreapta, a dispărut, de câteva săptămâni, indicatorul rutier STOP. Aceștia susțin că intersecția cu pricina a devenit periculoasă, întrucât mulți intră cu mașinile pe Lăpușneanu fără a se asigura.

Poate că noi, care suntem din municipiu, cunoaștem zona. Oprim, ne asigurăm, mai ales că știm că imediat la dreapta, cum ieși de pe Aurel Vlaicu și intri pe Lăpușneanu, e o trecere pentru pietoni. Însă, sunt și cei care nu sunt de aici. Sau ucrainenii… Cert este că am pățit-o de mai multe ori. Mergeam pe Lăpușneanu, dinspre Mamaia, iar cei ce ies de acolo, de pe Aurel Vlaicu, efectiv mi-au tăiat fața. Este chiar periculoasă zona. Acel indicator rutier a dispărut de câteva săptămâni, de când cu reabilitarea tronsonului. Am sesizat Poliția Locală și au spus că vor trimite pe cineva. Au trecut trei zile de atunci“, a declarat, pentru FocusPress, un șofer.

Reprezentanții Primăriei Constanța ne-au precizat, pe acest subiect, că au sesizat constructorul, urmând ca problema să fie remediată.

UPDATE: Indicatorul rutier a fost remontat în respectiva intersecție!

Precizăm că la data 17.03.2021 a fost semnat contractul pentru execuția lucrărilor privind îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, între Gara CFR și stațiunea Mamaia, care cuprinde și Bulevardul Alexandru Lăpușneanu. În data de 18 august 2021 au început efectiv lucrările pe tronsonul cuprins între intersecțiile Bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Soveja și cu Bulevardul Aurel Vlaicu, termenul de execuție fiind de 540 de zile.

Liliana BELCIUG

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.