Șoferul care a făcut prăpăd într-o parcare din Poarta 6 a fost arestat

0
2062
Accident rutier în Poarta 6

Individul care a avariat mai multe mașini în zona Poarta 6, plasat inițial sub control judiciar, a fost arestat. Judecătorii constănțeni au admis contestația formulată de procurori, care au atacat decizia instanței de fond, cu privire la măsura preventivă aplicată bărbatului care a făcut prăpăd pe aleea Lirei din Constanța.

Așa cum a fost stabilit încă de la început, bărbatul în vârstă de 49 de ani, responsabil pentru avarierea a zece autoturisme parcate în zona Poarta 6, pe data de 26 februarie, a condus un autoturism cu numere false, iar după producerea accidentului, a dispărut de la fața locului, fiind identificat ulterior. Oamenii legii au stabilit că acesta a condus sub influența alcoolului și nu avea nici permis de conducere.

Mai exact, potrivit procurorilor, la data de 26 februarie, în jurul orei 18.26, numitul G.C., după ce a sustras autoturismul marca Ford, cu scopul de a-l folosi pe nedrept, având montate numerele false de înmatriculare, a condus pe strada Lirei din municipiul Constanţa, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi având o îmbibaţie alcoolică de 2,04 g/l alcool pur în sânge.

Bărbatul a fost propus pentru arestare, însă instanța de fond a decis că este suficient ca acesta să fie plasat sub control judiciar. Procurorii au contestat decizia, iar joi, 4 martie, Tribunalul a admis contestația reprezentanților Ministerului Public și au desființat decizia luată pe fondul cauzei. Mai departe, instanța a emis mandat de arestare pe numele bărbatului, valabil 30 de zile, cu posibilitate de prelungire.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.