SONDAJ. Victor Ponta, preferat de români pentru postul de premier

0
336
Victor Ponta și doi candidați ai Pro România, Mircea Dobre şi Răzvan Filipescu

Un sondaj comandat de Pro România, realizat în perioada 20-25 noiembrie, indică o creştere a Pro România, precum şi o notorietate bună pentru Victor Ponta. Acelaşi sondaj, realizat telefonic, a relevat că Victor Ponta este preferat pentru funcţia de premier.

Astfel, la întrebarea „Cine credeți că fi cel mai bun premier pentru România după alegerile parlamentare din Decembrie, dintre următorii…?”, Victor Ponta s-a aflat pe primul loc în preferinţe, urmat de Ludovic Orban şi Dacian Cioloş.

O altă întrebare a avut în vedere gradul de notorietate al principalilor oameni politici din România: “Aţi auzit de… ?”, pe primul loc în preferinţele celor intervievaţi s-a aflat Klaus Iohannis, urmat de Victor Ponta, Ludovic Orban, Marcel Ciolacu, Dan Barna.

La întrebarea “Câtă încredere aveţi în… ?”, pe primul loc s-a aflat Klaus Iohannis cu 30,5%, urmat de Victor Ponta cu 24,2%, Ludovic Orban, Dan Barna şi Marcel Ciolacu.

În privința intenției de vot politic, Partidul Pro România înregistrează un salt substanțial, fiind cotat cu 9,3 procente,

Comandat de Partidul PRO România – Filiala Constanța

Executat de FOCUS PRESS

Mandatar Financiar – cod AEP 11200008

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.