Spectacolul Teatrului de Stat Constanța, suspendat

0
204

Reprezentanția de sâmbătă, 31.10.2020, a spectacolului „Memoria apei“, al Teatrului de Stat, a fost anulată. Celor care au achiziționat bilete li se va returna contravaloarea acestora, fie în cont, fie la casa de bilete, în funcție de modul de procurare.

Teatrul de Stat Constanța a anunțat că a suspendat reprezentanția de sâmbătă, 31.10.2020, a spectacolului „Memoria apei“, din cauza unei situații medicale non-COVID în cazul unui actor din distribuție, dar și a unei suspiciuni de COVID-19 în cazul altui actor.

„În primul rând, dorim să vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi în toată această perioadă dificilă. Din păcate, suntem nevoiți să suspendăm reprezentația cu spectacolul „Memoria apei» de sâmbătă, 31 octombrie a.c., din cauza unei situații medicale (non-COVID) la unul dintre actori, dar și a suspiciunii de COVID (neconfirmată încă) la alt actor din distribuția acestui spectacol.

Celor care au achiziționat bilete li se va returna contravaloarea acestora, fie în cont, fie la casa de bilete, în funcție de modul de procurare.

Vă promitem că vom fi în continuare alături de dumneavoastră, iubitorii teatrului din Constanța, și că vom căuta în permanență soluții de a ține mereu aprinsă flacăra culturii în orașul nostru, chiar și în vremuri potrivnice!
Multă sănătate tuturor!!!“
, a transmis directorul Teatrului de Stat Constanța, Erwin Șimșensohn.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.