Spectatorii revin în tribune, anunţă MTS

0
310

Gata cu așteptarea. Spectatorii revin în tribune. Anunțul a fost făcut de Ministerul Tineretului și Sportului după o ședință cu reprezentanții UEFA.

Momentan se va deschide doar Arena Națională pentru Euro 2020. Planul include accesul unui număr de 12.500 de spectatori, adică 25% din capacitatea totală a stadionului.

„Ministrul Tineretului și Sportului, domnul Eduard Novak, alături de subsecretarul de stat cu atribuții în domeniul sportului, Cristian Ghiță, au avut astăzi o întrevedere cu o delegație a structurii de organizare UEFA EURO 2020 în România.

Delegația a fost formată din domnii Andreas Schär și Taras Mukovoz, Head of Venue Management, respectiv Venue Manager București, Venue Management fiind entitatea care gestionează activitățile care se desfășoară la stadion, incluzând măsurile de siguranță și securitate, mobilitatea, operarea stadionului, infrastructura sportivă, facilitățile pentru mass-media etc., precum și din domnii Florin Șari și Alexandru Cândea, lider al structurii locale de organizare UEFA EURO 2020 în România, respectiv manager operațional al aceleiași structuri.

Invitații au prezentat conceptul medical gândit pentru protecția organizatorilor, voluntarilor, spectatorilor și nu în ultimul rând a staff-ului, aceasta având implicații majore asupra organizării meciurilor, deci și o importanță vitală pentru desfășurarea evenimentului sportiv. Un scenariu de ocupare de 25% din capacitatea stadionului ar însemna un număr de 12.500 spectatori prezenți în tribune, iar siguranța acestora, a sportivilor și organizatorilor rămâne un obiectiv prioritar, alături de cel legat de disputarea fără incidente a meciurilor”, se arată în comunicatul emis de către MTS.


România va găzdui patru partide de la Campionatul European, în perioada 13-28 iunie 2020, după cum urmează:

Grupa C

·         Duminică, 13 iunie 2021, ora 19:00: Austria – Macedonia de Nord

·         Joi, 17 iunie 2021, ora 16:00: Ucraina – Macedonia de Nord

·         Luni, 21 iunie 2021, ora 19:00: Ucraina – Austria

Optime de finală

·         Luni, 28 iunie 2021, ora 22:00: 1F – 3A/B/C

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.