Starea lui Chan Chan s-a ameliorat și se ia în calcul redeschiderea Delfinariului

0
87

La o lună după ce vedetele Delfinariului au intrat în vacanță, este posibil ca reprezentațiile să se reia. Starea de sănătate a lui Chan Chan s-a ameliorat, iar dacă dresorii și biologii vor decide că este gata de a se întâlni cu publicul, Delfinariul se va redeschide. Decizia va fi influențată însă și de evoluția cazurilor de COVID-19.

Ceea ce a început ca o nevoie de repaus pentru NiNi și Chan Chan s-a dovedit a fi o afecțiune de sănătate a acesteia din urmă. După numeroase investigații medicale și tratamente, Chan Chan este gata să reapară în fața spectatorilor.

Din punct de vedere medical, starea este bună. Este aproape complet restabilită, inclusiv la nivel de apetit, de comportament, urmând ca relația cu dresorii să se reconstruiască în zilele următoare, iar decizia este a dumnealor, a biologilor și dresorilor, pentru când vom începe reprezentațiile. Teoretic am putea să începem în weekend, însă, având în vedere situația Constanței cu număr foarte mare de cazuri, o să mai reflectăm asupra acestui lucru și să vedem ce spun și autoritățile despre modalitatea de deschidere și de lucru cu vizitatorii“ a declarat dr. Adrian Bîlbă, directorul CMSN Constanța.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.