Stelian Ion: Mai puțin contează cine este ministrul Justiției, contează ceea ce face el concret

0
783
Stelian Ion - ministrul Justiției

Potrivit unor surse din conducerea U.S.R., partidul își dorește cel puțin două ministere importante și alte trei ministere mai mici, în viitorul Guvern de coaliție. Viitorul ministru al Justiției ar putea fi deputatul de Constanța Stelian Ion. 

La sfârșitul acestei săptămâni vor avea loc primele negocieri pentru formarea viitorului Guvern, la care vor participa președinții P.N.L., Alianței U.S.R.-P.L.U.S. și al U.D.M.R. Structura guvernamentală, ministerele și șefia celor două camere ale Parlamentului vor fi negociate între cele trei formațiuni politice.

Potrivit unor surse din conducerea U.S.R., printre ministerele pe care și le dorește alianța se numără Ministerul Justiției – pentru Stelian Ion și Ministerul Finanțelor – pentru Claudiu Năsui. 

Cu privire la o posibilă funcție de ministru al Justiției în noul Guvern de coaliție, deputatul U.S.R. de Constanța Stelian Ion a declarat pentru Focus Press: „nu am un obiectiv personal de genul ăsta, vreau doar ca la Ministerul Justiției să se întâmple niște lucruri care, din păcate, acum nu se întâmplă. Mai puțin contează cine este ministru, contează ceea ce face el concret.

Vom porni discuția de la programul politic, de la angajamentele noastre, de la desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, modul de numire a procurorilor de rang înalt, digitalizarea instanțelor, reformarea inspecției judiciare, eficientizarea justiției. Nu pornim discuțiile începând cu liste de persoane. Eu sunt pregătit oricând să îmi asum orice responsabilitate. Asemenea și alți colegi ai mei“.

Liderii U.S.R.-P.L.U.S. au lansat public, luni, un document ce conține angajamentele de negociere cu P.N.L. pentru viitoarea coaliție guvernamentală, Revoluția bunei guvernări.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.