Stelian Ion: Toți parlamentarii USR își vor prezenta mâine demisia

0
932

Deputatul U.S.R. de Constanța, Stelian Ion, a confirmat că marți, 24.11.2020, toți parlamentarii U.S.R. își vor da demisia, pentru a nu beneficia de pensii speciale. U.S.R. are 38 de parlamentari: 25 de deputați și 13 senatori.

U.S.R. a promovat în Parlament un proiect de lege pentru eliminarea pensiilor speciale, dar acesta nu a trecut de plen. Pentru a nu beneficia de acestea, toți parlamentarii U.S.R. își vor da marți demisia.

„Am luptat împotriva pensiilor speciale patru ani de zile în Parlament, ar fi culmea să beneficiem tocmai noi, parlamentarii U.S.R., de ele. Am promis că ne vom da demisia înainte de sfârșitul mandatului, pentru a nu încasa această pensie, exact asta facem. Mâine ne depunem demisiile. Unii doar vorbesc, trâmbițează, se luptă cu pensiile speciale, dar le doresc și sabotează proiectele de eliminare a acestora, se luptă cu politizarea instituțiilor, dar odată ajunși la putere, își bagă membrii de partid fără nicio pregătire peste tot. De asta progresăm cu viteza melcului, pentru că este multă ipocrizie și impostură în politica românească, la cel mai înalt nivel. Iar asta încercăm noi să schimbăm, să dispară prăpastia dintre vorbe și fapte“, a declarat deputatul Stelian Ion pentru Focus Press.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.