VIDEO. Cercetat penal pentru amenințarea unui polițist

0
3847

Deoarece a fost oprit pentru verificarea documentelor necesare pentru deplasarea pe perioada carantinei, un șofer constănțean s-a enervat, și a început să înjure și să amenințe agentul de poliție. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Un polițist care oprea conducătorii auto care părăseau localitățile carantinate, pentru a le verifica documentele folosite pentru a motiva deplasarea, a fost luni, 23.11.2020, amenințat și înjurat de către un șofer, care s-a enervat deoarece ar fi fost singurul tras pe dreapta. Conducătorul auto susținea că avea toate actele în regulă.

Întrebat, apoi, dacă are mențiuni pentru completarea procesului-verbal de contravenție, șoferul a replicat: „Mi se rupe p… de tine. Las că ne vedem noi pe traseu. Ne vedem noi fără haine pe tine!“ și nici nu a vrut să semneze documentul.

Potrivit reprezentanților I.P.J. Constanța, în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, urmând ca cercetările să fie efectuate de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.