Stelian Ion (USR-PLUS): “Susţinem depolitizarea instituţiilor. Fac apel public pentru concursuri”

0
149

Deputatul Stelian Ion a vorbit, în cadrul unui interviu acordat Focus Press, despre priorităţile USR-PLUS pentru următorul mandat, cât şi despre viitorul Guvern, care speră să se coaguleze în jurul USR-PLUS.

Candidatul USR pentru încă un mandat de parlamentar a criticat în termeni dur „meteahna” PSD şi PNL din ultimii ani de a promova pe funcţii din diverse instituţii oameni de partid, declarând că viziunea alianţei pe care o reprezintă se referă la meritocraţie şi la depolitizarea instituţiilor.

El a mai declarat că, dacă oamenii nu ar fi fost păcăliţi cu “votul util”, ar fi fost alta situaţia municipiului Constanţa – conducerea primăriei mai exact – şi a îndemnat cetăţenii ca la aceste alegeri parlamentare să voteze USR-PLUS.

“Susţinem depolitizarea instituţiilor. 70% din funcţionarii din agenţii sunt sinecure. Fac apel public pentru concursuri în instituţii şi în Consilii de Administraţie”, a spus Stelian Ion.

Deputatul a reamintit proiectele USR-PLUS, printer care “fără penali în funcţii publice”, “fără pensii speciale”, dar nu numai. Detaliile le puteţi urmări în materialul VIDEO!

Comandat de Partidul Uniunea Salvaţi România

Executat de Focus Press

Cod mandatar financiar 11200021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.