Tit-Liviu Brăiloiu (PSD): “Actualii guvernanţi au batjocorit producătorii autohtoni în beneficiul marilor centre comerciale cu investitori străini”

0
124

Senatorul Tit-Liviu Brăiloiu este pe poziţia 2 în lista PSD Constanţa pentru Senat. Parlamentarul a comentat, în cadrul unui interviu acordat Focus Press, situaţia prin care trece în momentul de faţă România. Potrivit acestuia, liberalii sunt “mincinoşii” care “dezinformează” şi “manipulează”, începând de la vaccinarea populaţiei şi până la deficitul bugetar.

Brăiloiu a afirmat Guvernul PNL că a împrumutat foarte mulţi bani, care nu se regăsesc în economie sau în bunăstarea românilor, ci în buzunarele clientelei de partid. La fel, senatorul a criticat şi măsura închiderii pieţelor: “Actualii guvernanţi au batjocorit producătorii autohtoni în beneficiul marilor centre comerciale cu investitori străini”.

În afară de tirul de acuzaţii la adresa PNL şi USR – pe care vă invităm să îl urmăriţi în materialul VIDEO – senatorul a declarat că măsurile pe care PSD le va lua, dacă va reveni la guvernare, vor fi, printre altele: deschiderea şcolilor şi testarea în masă a populaţiei, pentrz a fi identificate focarele de COVID-19 şi pentru a se lua măsuri.

Comandat de Partidul Social Democrat – Filiala Constanța

Executat de Focus Press

Mandatar Financiar – cod AEP 11200020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.