Stila Sarafu, urmăriri în trafic cu proprietara unui hotel din Mamaia: i-a aruncat cu ouă în maşină, în timp ce ea făcea live!

0
12011
Maria Done

Constănțeanul Stila Sarafu, cunoscut prin prisma unor încrengături mai vechi cu lumea interlopă, este în scandal de câteva zile cu două femei – una dintre ele este Maria Done, proprietara hotelului Astoria din Mamaia. Scandalul a degenerat; după ce le-a urmărit pe cele două şi a aruncat cu excremente în maşina în care se aflau cele două, azi Stila Sarafu a aruncat cu ouă în autoturismul Mariei Done.

De altfel, Maria Done este cea care a făcut live pentru a demonstra că este urmărită de Stila Sarafu. La un moment dat, când cele două maşini au ajuns în paralel, Stila Sarafu a aruncat cu ouă. Întreaga situaţie este în cercetarea IPJ Constanţa, ambii protagonişti fiind sau urmând să fie sancţionaţi! Stila Sarafu a fost sancţionat la Legea 61, iar Maria Done este în atenţia Poliţiei Rutiere pentru că făcea live cu telefonul şi pentru că la un moment dat a oprit în trafic, încurcând circulaţia.

Alte detalii:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.