Strada Belșugului din Lumina, ca în filmele western: praful acoperă lumina zilei; primarul a promis că într-o lună se rezolvă VIDEO

1
363

Locuitorii unei străzi din localitatea constănțeană Lumina sunt revoltați din cauza felului în care a ajuns această arteră. Oamenii se plâng de faptul că strada Belșugului este cufundată într-un strat gros de praf, întocmai precum ulițele satelor îndepărtate, unde nu s-a ajuns niciodată cu asfaltul și unde, de câte ori trece câte o mașină, tot praful se ridică în aer și scade până și vizibilitatea.

Un localnic a surprins cu telefonul mobil momentul în care au trecut câteva mașini pe strada respectivă, moment în care praful ridicat în aer a redus mult vizibilitatea.

Contactat de Focus Press, primarul comunei Lumina, Ioan Roman, a declarat că situația este așa din cauza unor lucrări, dar că în scurt timp se va remedia această problemă.

Cunosc situația de pe strada Belșugului, știu că există mult praf. Perpendicular pe această stradă sunt mai multe străzi unde se lucrează, iar mașinile care transportă piatră, lasă în urmă mult praf. Știm, suntem conștienți de acest lucru, noi avem o cisternă cu apă cu care stropim de 3 ori pe zi, ca să împiedicăm praful să se mai ridice, dar în maxim o lună se va repara și această stradă, iar atunci nu va mai exista acest praf. Strada este momentan pietruită, iar într-o lună se va veni cu covor asfaltic. Am mai vorbit cu oamenii de pe strada Belșugului, le-am explicat, sper să înțeleagă”, ne-a declarat primarul Ioan Roman.

Că se va rezolva sau nu problema prafului într-o lună, nu se știe, cert este că oamenii vor avea nevoie de o stradă normală, întrucât în curând va veni toamna și nu se știe cum va arăta această stradă după o ploaie de toamnă.

Daniel ALBU

1 COMENTARIU

  1. Imi pare rau ptr strada belsugului dar campioana in Lumina este strada petrolului, strat gros de praf si masinile dpd- ului merg cu peste60 km la ora pe strada, bataie de joc si lipsa de respect, asteptam primarul sa vina, sa ne convinga sa l votam

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.