Succes facil pentru FC Farul

0
58

FC Farul a încheiat anul 2021 cu o victorie, 2 la 0 cu Dinamo, în Ștefan cel Mare, și va ierna pe loc de play-off, șase. Pe un teren extrem de greu, primele 25 de minute au fost extrem de șterse. Dinamo s-a baricadat în fața lui Eșanu, iar Viitorul a părut surprinsă de tactica aleasă de „câini”.

Jefté Betancor a ratat marile ocazii ale Farului în prima repriză. Atacantul spaniol a nimerit bara din nici 10 metri, ca mai apoi să îl facă mare pe Eșanu în situație de singur cu portarul.

Dinamo era să dea în minutul 33, prin Popa, dar Aioani a respins de pe linia porții.

Repriza secundă a curs după același scenariu ca și prima. Farul a atacat în valuri, iar Dinamo a ținut “autocarul” parcat în fața buturilor lui Eșanu, doar că elevii lui Hagi au fost mai inspirați.

Spaniolul Betancor a deschis scorul în minutul 53, iar peste 3 minute a combinat superb cu Ganea, care a făcut 2-0. Până la final, golgheterul spaniol a mai avut o bară, dar s-a încheiat 2 la 0 pentru Farul.

„Au fost 6 luni în care am muncit bine, nu am fost constanți, dar am jucat un fotbal bun, am progresat mult. Trebuie să fim mai atenți, să fim mai compleți în fața porții, pentru că avem multe ocazii.

Am mulțumit echipei, înainte de sărbători, pentru că această victorie a venit foarte bine. Nu era ușor să menții ritmul acesta, cu 3 meciuri într-o săptămână, să menținem tonusul, dar ei au luptat, au alergat, au avut determinare, au încercat.

Am avut ocazii multe, parcă era iarăși istoria de la meciul cu CFR, dar a doua repriză am avut șansă, am marcat din fază fixă și apoi ne-am descătușat și pe final ne-am relaxat”, a spus Gheorghe Hagi la sfârșitul meciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.