Sudul litoralului se transformă. Chinezii au vândut deja apartamentele din fostele hoteluri Alfa și Beta și construiesc, de la zero, alte noi blocuri la Saturn

0
8577

Sudul litoralului va deveni, în câțiva ani, perla litoralului românesc. Toate stațiunile Mangaliei sunt în plin proces de reabilitare la capitolul infrastructură – de la asfaltare, borduri, iluminat public, la mobilier urban. La aceste aspecte se adaugă vegetația generoasă, care va fi păstrată exact așa, pentru a conferi un aer aerisit întregii zone. Dar, cel mai important: investitorii își fac simțită prezența. Nu doar români, ci și străini, iar un exemplu în acest sens este compania Dechuang, un investitor imobiliar cu multe proiecte de succes în mai multe țări de pe glob.

Chinezii de la Dechuang au cumpărat două hoteluri în Saturn. Este vorba despre Alfa și Beta, două unități lăsate în paragină de o societate a statului român. Azi, imobilele degradate de acum câțiva ani, care reprezentau o rușine pentru zonă, s-au transformat în blocuri de locuințe.

Proiectul este un succes! Iar pentru că toate spațiile locative au fost cumpărate pe parcursul a doi ani de zile, Dechuang și City Est Cliner au decis să ducă mai departe “aventura” în sudul litoralului: construiesc în prezent încă un bloc de locuințe (lângă Alfa și Beta, iar lucrările sunt destul de avansate) și au demarat lucrările pentru încă unul. Vorbim despre Sunrise Residece, cu 85 de spații locative, și Sunshine Residence, cu un număr de 259 de spaţii locative de mai multe tipuri, de la studio la apartament cu 3 camere. Cei care doresc să cumpere au toate detaliile aici: https://www.dechuang.ro/ Dacă veți accesa site-ul, veți vedea că multe locuințe din complexul Sunrise sunt deja rezervate de cumpărători!  

Pe viitor, chinezii au în plan și un imobil cu multe etaje, la doar 100 de metri distanță de plajă și mare.

Dar, revenind la blocurile de locuințe care au prins contur în Saturn, mai multe detalii despre acestea a oferit Ionela Boldeanu, director general adjunct City Est Cliner, care a explicat rețeta succesului: “Oferim calitate clienților noștri”.

Cuvântul de ordine va rămâne calitatea și pentru următoarele proiecte, din respect pentru clienți. Au existat probleme în derularea proiectului Alfa-Beta? Sigur, spune Ionela Boldeanu, dar ele au fost generați de alți investitori. Una peste alta, șicanele sunt acum de domeniul trecutului, iar imaginile spun totul.

Detalii puteți urmări în materialul VIDEO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.