Năvodari își întâmpină turiștii de 1 Mai cu o plajă altfel: palmieri, muzică și beach baruri

3
4976

Plajă cu palmieri, muzică și beach baruri ca în afară. Nu suntem pe un țărm exotic, ci în Năvodari, pe o plajă altfel.

Se lucrează intens în această perioadă pe litoralul românesc, multe sectoare de plajă fiind în plin proces de amenajare pentru minivacanța de 1 Mai, respectiv noul sezon estival. Lângă beach barul Amphora, pe plajă, au “răsărit” palmierii. Mai exact, Primăria Năvodari a emis o autorizație în 13 aprilie a.c., pentru amenajare plajă Sector Năvodari II-Subsector I, beach bar.

Pentru ca plaja să ofere momente de relaxare și odihnă într-un cadru de neuitat, afaceriștii au integrat în peisajul natural elemente ce îl transforma într-un colț exotic. Elementele decorative în jurul cărora gravitează întregul ansamblu de relaxare și odihnă, și care se impun prin măreție, aspectul natural și aerul exotic pe care îl degajă, sunt peste 20 de palmieri.

A.V.

3 COMENTARII

 1. Kitsch veritabil : palmieri din plastic , identic curbați !
  Barăci din placaj și OSB vopsite strident , catalogate în nomenclator drept beach-baruri , cu denumiri somptuoase gen ” Havana ” ,
  ” Florida ” ș.a. de unde or să răcnească manelele lui Țangă Uraganu’ .
  Cât de curând plaja va fi “murdărită” de mii de șezlonguri din C2H3Cl spre prosperitatea chiriașilor de la Apele Române .
  Credeam că în anul 2021 natura de pe Litoral nu va mai fi asasinată !
  Degeaba Ministerul Mediului investește sute de milioane de € pentru lărgirea plajelor dacă acestea nu rămân … naturale !
  Un semnal tras în legătură cu frumoasa PROMENADĂ : exceptând faptul că este folosită drept parcare , sau se staționează pe ambele sensuri , deși pe toată lungimea ei este învecinată de parcări … A DEVENIT UN VERITABIL CIRCUIT DE VITEZĂ !
  Autoturisme cu cai mulți sub capotă , conduse de narcomani , circulă cu viteze ce deseori depășesc 100 km/h . Ferească DUMNEZEU , căci nu doresc să cobesc , dar este o chestiune de timp până la producerea unei tragedii !
  Cine trebuie să citească … indubitabil trebuie să dispună măsuri !

 2. Turiștii nu vad totuși ce șantier, praf, galagie de basculante și buldozere este in zona Năvodari??? De ce aleg zone gen “șantier în lucru” nu înțeleg?!?! Probabil că merg mai bine manelele cu șantierul.
  Alegeți alte stațiuni anul asta dragi turiști normali la cap !!!

 3. Plaje care la ora 15.00-16.00 sunt umbrite de “haidamalele” de blocuri cu 6,7,8 etaje construite pana în buza plajei/promenadei.Palmieri de plastic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.