Aparthotel de șase etaje în Eforie Nord. Investitorii mai au și alte afaceri pe litoral

0
812

Eforie Nord este a doua mare stațiune a litoralului românescn fiind poziționată la aproximativ 12 kilometri de municipiul Constanța, pe drumul de legatură cu orașul Mangalia. Îmbinarea turismului recreativ cu cel de tratament face ca stațiunea să fie deschisă turiștilor pe durata întregului an. Fiind o stațiune în continuă expansiune, Eforie Nord își schimbă înfațișarea de la an la an. Pe lângă hotelurile și terasele cu renume din stațiune, apar de la un sezon la altul vile sau pensiuni, terase, hoteluri sau restaurante noi, pregătite să întâmpine nevoile turiștilor.

Societatea Regency Turism, cea care mai deține o vilă turistică în Eforie, a decis că e cazul să investească și într-un aparthotel și a început demersurile în acest sens. Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire imobil S+P+5E+6E retras – aparthotel cu parcare la subsol și parter, împrejmuire teren, organizare de șantier, branșamente utilități (apă, canalizare, energie electrică și gaze)”, propus a fi amplasat în Eforie Nord, strada Griviței Sind.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Constanța pe strada Unirii, nr. 23 şi la sediul titularului Regency-Turism SRL, cu sediul în localitatea Eforie Nord, strada Cocorului, nr. 1. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Constanța.

Firma Regency Turism a fost înființată în anul 1998 și îi are ca asociație, fiecare cu câte 50% pe Akan Osman și Ferudin Osman, cel din urmă fiind și administratorul societății care se ocupă de facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată. Pe aceeastă societate funcționează Vila Regency din Eforie Nord.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.