Fostul prefect Ioan Albu a primit undă verde de la Consiliul Local pentru a-și construi vila din Cartierul Consilierilor

0
1525
Imagine din Cartierul Consilierilor

Consilierii locali constănțeni au fost convocați în şedinţă ordinară, vineri, 23 aprilie 2021 au votat peste 50 de proiecte. Printre acestea, la poziția 29 s-a aflat și proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului urbanistic de detaliu – construire locuință individuală, strada Rotterdam nr. 11A, investitor Albu Ioan, fostul prefect al județului Constanța, proiect ce a trecut de votul consilierilor. Astfel, Albu a primit girul consilierilor și poate începe lucrările.

Fostul prefect intenționează să își ridice un imobil în Cartierul Consilierilor din Faleză Nord. Acesta dorește să își construiască o locuință de două etaje pe strada Rotterdam, în apropiere de plajă, iar în acest sens a depus în luna decembrie 2020 documentațiile pentru inițierea unui Plan Urbanistic de Detaliu.

Parcela care a generat PUD are o suprafață de 300,00 mp și este inclusă într-o suprafață de studiu de 397,42 mp, terenul fiind proprietatea privată a lui Ioan Albu. Pe o suprafață de 160 mp se dorește realizarea obiectivului „Construire locuință unifamilială S+P+1E+2Eretras, împrejmuire teren și organizare șantier”. Accesul auto se va realiza din strada Rotterdam și se vor realiza două locuri de parcare în garaj.

Ioan Albu a condus Prefectura Constanța aproximativ un an, din iulie 2017 până în iunie 2018. Când a venit momentul să i se prelungească mandatul acesta nu a mai dorit, preferând să se ocupe de afacerile din agricultură. Ioan Albu deține zeci de hectare agricole din care obține venituri și împreună cu familia sa a pus bazele Cramei Viișoara.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.