Surprinși în trafic fără a deține permis de conducere. Unul dintre ei a prezentat un permis fals

0
173
Imagine cu rol ilustrativ, foto- arhivă

Polițiștii Serviciului Rutier Constanța au surprins 3 persoane care conduceau pe drumurile publice, deși nu dețin permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 18 martie a.c., în jurul orei 18.35, polițiști din cadrul Biroului Rutier Medgidia au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Independenței din municipiul Medgidia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta le-a prezentat polițiștilor un permis de conducere fals.

La data de 18 martie a.c., în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 18 ani, care a condus un autoturism pe strada Andrei Mureșanu din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 18 martie a.c., în jurul orei 17.50, patrula mixtă, formată din polițist din cadrul Secției 2 și jandarm al G.J.M. Tomis, a identificat un bărbat, de 44 ani, care a condus un autoturism pe strada Valea Morii din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.