Surprize-surprize! Iată cine mai are afaceri pe plaja despre care ABADL spune că Primăria Năvodari a intabulat-o ilegal

0
3517
Imagine cu rol ilustrativ - foto: Booking.com

O suprafaţă de peste 8 mii de metri pătraţi de plajă a fost intabulată ilegal de Primăria Năvodari, a anunţat, de dată recentă, Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral. Situaţia a fost explicate de directorul general al ABADL, Bogdan Bola, care face acum demersuri pentru recuperarea fâşiei de teren, precum şi reglementarea situaţiei în ceea ce priveşte zecile de terase şi beach-baruri amplasate cu încălcarea prevederilor urbanistice.

Primăria Năvodari a amenajat pe promenada aflată în proprietatea sa, pe o lungime de peste 4 km, mai multe beach-baruri, care s-au extins și pe suprafața de plajă, proprietatea statului român aflată în administrarea ABADL. La un control făcut în 2017 pe această fâșie de nisip erau amplasate doar două beach-baruri, iar în prezent la verificarea inspectorilor și specialiștilor în cadastru din cadrul instituției s-a constatat că sunt amplasate 60 de de construcții care s-au extins mult peste suprafața intabulată de Primăria Năvodari, ocupând ilegal domeniul plajei”, a declarat, în acest context, Bogdan Bola.

Focus Press prezenta, într-o ediţie anterioară una dintre firmele care funcţionează cu beach-bar pe suprafaţa de teren intabulată de Primăria Năvodari: SC Exelero Events SRL, iar detaliile le găsiţi AICI!

În continuare, vă enumerăm şi alţi deţinători de terase şi beach-baruri despre care ABADL susţine că s-au extins ilegal: SC Sufest SRL, SC Curacao Fortune SRL, SC Smartbuy Distribution SRL, SC Tumar Consult SRL, Holiday Vox SRL, Better Way SRL, Airtours SRL, Noche Caliente SRL.

SC Noche Caliente SRL este, dintre toate, o „vedetă” în presa locală, dar nu numai, iar asta pentru că societatea, înfiinţată în 2015, este strâns legată de numele administratorului judeţului Constanţa, Mirela Matichescu (acţionar 100%).

Pe aceeaşi plajă din Năvodari, după cum se poate sesiza, apare şi numele societăţii Airtours SRL, în care figura, conform declaraţiei de avere din 2018, depusă la CJC, cu 25% acţiuni.

Vom reveni.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.