Surse. Fulvia Dinescu va fi noul secretar general al municipiului Constanța

0
782
sursa foto: Facebook

Fulvia Dinescu ar urma să preia funcția de secretar general al municipiului Constanța, printr-o dispoziție a primarului Vergil Chițac, potrivit surselor Focus Press.

Aceasta a mai ocupat funcția de secretar general al municipiului Constanța, însă după ce a fost trimisă în judecată de DNA Constanța, pentru abuz în serviciu, în octombrie 2020, a fost înlocuită de Georgiana Gospodaru printr-o dispoziție a primarului Vergil Chițac.

Context:

La data de 21 octombrie 2020, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Constanța au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a mai multor inculpați, printre care și Antonela Fulvia Dinescu. Este vorba despre dosarul Riviera Residence, în care Decebal Făgădău a fost fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu, iar Radu Mazăre, pentru complicitate la abuz în serviciu.

Dinescu Flavia Antonela, la data faptei director executiv adjunct al Direcției administrației publice locale din cadrul Primăriei municipiului Constanța, pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit”, se arată în comunicatul DNA.

Comunicatul integral aici.

Săptămâna trecută, toți cei trei candidați care au participat la concursul pentru obținerea postului de secretar general al municipiului Constanța au picat. Printre aceștia se afla Mirabela Călin, care ar urma să fie înlocuită de Fulvia Dinescu, dar și Georgiana Gospodaru, cea care a înlocuit-o pe cea din urmă menționată. Niciunul dintre candidați nu a obținut nici măcar nota trei.

P.I.

Citește și: Toţi cei trei candidaţi pentru postul de secretar al municipiului au picat proba scrisă! – focuspress.ro

Citește și: Georgiana Gospodaru, resemnată după ce a picat proba scrisă a concursului pentru postul de secretar al municipiului Constanța: „Nu voi face contestație. Voi învăța din lecția de azi” – focuspress.ro

Citește și: Georgiana Gospodaru a promovat concursul pentru șef al Biroului Agricol din Primăria Constanța, după ce nu a reușit să obțină postul de secretar general – focuspress.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.