Tânărul care cultiva canabis și vindea cocaină la Cernavodă a fost condamnat definitiv!

0
269
Droguri pregătite pentru vânzare. FOTO DIICOT

Magistrații Curții de Apel Constanța, la data de 8 noiembrie 2022, au admis apelul DIICOT și au mărit pedeapsa în cazul lui Adrian Bogdan Stan, de la 3 ani și 5 luni, la 4 ani și 7 luni în regim de detenție. Decizia este definitivă. Bărbatul este acuzat de trafic de droguri de risc și mare risc.

Amintim că, la data de 18 octombrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT – ST Constanța, au efectuat trei percheziții domiciliare, în orașul Cernavodă, la locuințele unui bărbat de 34 de ani, bănuit de trafic de droguri de risc și de mare risc, fiind vorba despre Adrian Bogdan Stan.

În urma percheziţiilor, au fost găsite o cultură outdoor de cannabis, constituită din aproximativ 100 de kilograme de substanță vegetală verde, dar și 2,7 kilograme de plante uscate (tulpini, frunze și muguri de cannabis), 34 de grame de cocaină, 35 de grame de cannabis (muguri), 17.800 de lei, 1.785 de euro, două telefoane mobile, un pistol cu gaz, precum și materiale pentru creșterea plantelor de cannabis.

În baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de bărbatul în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc, urmând ca, în cursul zilei de marți, să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

L.B.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.