SURSE. Marcela Frigioiu renunță la funcția de director executiv din Primăria Constanța

0
841
FOTO: Facebook

Directorul executiv al Direcției Financiare a Primăriei Constanța, Marcela Frigioiu, a decis să se pensioneze, potrivit unor surse din cadrul administrației locale.

Marcela Frigioiu a hotărât să se pensioneze, potrivit unor surse din cadrul administrației locale, și să părăsească postul pe care îl ocupă încă din anul 2000: director executiv al Direcției Financiare a Primăriei Constanța.

Aceasta ar fi deranjată de atitudinea administratorului public al municipiului, Felicia Ovanesian, nemulțumită de relația profesională cu acesta, așa că a decis să nu-și mai continue activitatea după vârsta de pensionare.

Din 2017, Frigioiu este și membru în Consiliul de Administrație al Confort Urban.

Potrivit declarației de avere, aceasta nu deține nicio casă sau un apartament. Dar are un teren intravilan, de peste 1,5ha, în Costinești, cumpărat în 2007. Și o cotă parte de 14% din două terenuri proprietate a fiicei sale, Corina, și a ginerelui său, handbalistul George Buricea.

Notăm și faptul că Marcela Frigioiu a declarat că are doar un Volkswagen fabricat în 2013.

În bănci, aceasta are patru depozite bancare, de 35.000 de lei și peste 15.000 de euro în total. Plus 7.000 de lei într-un cont curent.

În 2020, Frigioiu a încasat drepturi salariale și indemnizații de peste 105.000 lei, de la Primăria Constanța, și indemnizații ca membru în Consiliul de Administrație de peste 44.000 de lei, de la Confort Urban și CT Bus.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.