Omul de afaceri Ion Eugen Stănescu intenționează să construiască un bloc de cinci etaje în stațiunea Mamaia

0
595

În cursul anului trecut piața imobiliară din Mamaia a înregistrat un boom al construcțiilor, peste 5.000 de apartamente aflându-se în dezvoltare. Astfel de investiții continuă să se dezvolte și în prezent în nordul litoralului românesc.

Afaceriștii depun proiecte ce vizează edificarea de blocuri cu funcțiunea de locuințe colective, hoteluri sau vile turistice. Spre exemplu, afaceristul Ion Eugen Stănescu intenționează să construiască un bloc de cinci etaje în zona Hotelului Scandinavia, Lot (2+3) – Lot 1+2, stațiunea Mamaia. În acest sens a fost depusă la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța documentația ce vizează această investiție.

De curând instituția abilitată de mediu a lansat un anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Construire imobil în regim de înălțime D+P+5-6Etaje retras cu funcțiunea de locuințe colective, organizare de șantier”.

Această investiție va fi realizată prin societatea Elox Cons SRL.  Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului de pe strada Unirii, numărul 23, municipiul Constanța, zilnic, între orele 9 – 13. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanța.

Societatea Elox Cons SRL a luat fiinţă la data de 22 ianuarie a.c., având sediul pe strada Ștefan cel Mare, numărul 128. Administrator este Stănescu Ion Eugen. Asociatul juridic este firma Elox SRL. Totodată sunt specificați și beneficiarii reali, Budur Remus Alfredo (comisar șef de la Poliția de Transporturi), Stănescu Alda Marina și Stănescu Ion Eugen.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.