Tânără de 18 ani din Tulcea, bătută de fostul concubin și soția a acestuia

0
3596
Echipaj al Jandarmeriei. FOTO IJJ Constanța

După un schimb de mesaje, o tânără s-a întâlnit cu fostul concubin, dar acesta era urmărit de soție, care a și atacat-o. În ajutorul său au sărit două prietene care o însoțeau, dar și bărbatul de la care a pornit scandalul.

În seara de 3 martie, în jurul orei 22:00,  jandarmii, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de către o femeie, care a reclamat faptul că este victima unei agresiuni fizice.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au identificat o femeie, în vârstă de 18 ani,  care a declarat verbal faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Sabinelor din municipiul Tulcea, a fost lovită cu pumnii, în repetate rânduri, în zona capului, de către fostul concubin şi soţia acestuia, reuşind la un moment dat, să fugă.

Constatând faptul că femeia acuza dureri în zona capului, jandarmii au solicitat prezenţa unui echipaj din cadrul Serviciului de  Ambulanţă Tulcea, aceasta fiind preluată şi transportată la U.P.U. Tulcea pentru investigaţii de specialitate.

În urma verificărilor efectuate şi a semnalmentelor oferite de persoana vătămată, jandarmii au identificat persoanele reclamate pe strada Plevnei.

Soţia bărbatului reclamat a declarat faptul că a surprins o discuţie telefonică între soţul său şi fosta concubină, l-a urmărit şi în momentul în care a văzut-o pe fosta concubină purtând o discuţie cu soţul său, a început să o lovească în zona capului şi să o tragă de păr, însă şi ea a fost agresată fizic de către cele două prietene care o însoţeau pe fosta concubină a soţului său, acestea trăgând-o de păr, lovind-o cu picioarele în zona spatelui şi zgâriind-o pe faţă.

Fostul concubin al persoanei vătămate, un bărbat în vârstă de 22 de ani,  a relatat faptul că a încercat să intervină pentru a aplana conflictul, însă fosta concubină i-a adresat injurii şi expresii jignitoare, folosind două pietre pentru  a-l lovi în zona spatelui.

Având în vedere cele constatate, oamenii legii au întocmit pe numele persoanelor reclamate actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe şi de asemenea,  au adus la cunoştinţa persoanei vătămate termenul de introducere a plângerii prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.