Țara Piticilor și Gravity Park din Constanța se redeschid

0
406

„Țara Piticilor” și Gravity Park și-au redeschis astăzi porțile. Decizia a fost luată având în vedere trendul descendent al incidenței cumulate la 14 zile sub 3 cazuri la mia de locuitori pentru municipiul Constanța.

Reprezentanții Primăriei Constanța spun că echipamentele de joacă și materialele sportive vor fi dezinfectate zilnic. Totodată, se menține obligativitatea purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani.

Vizitatorii sunt rugați să folosească dezinfectantul pentru mâini la intrarea și la ieșirea din obiective și să rămână în afara parcurilor de distracție dacă prezintă simptome ale vreunei boli infecțioase respiratorii (ex: febră, tuse, respiraţie greoaie/dificultăţi în respiraţie, frisoane, dureri musculare, pierdere de gust sau miros etc.).

“Pentru a se proteja, îi rugăm pe toți vizitatorii parcului să respecte cu strictețe regulile de igienă personală și de distanțare socială recomandate de autorități. “ ai transmis reprezentanții Primăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.