Tatăl Robertei dă de pământ cu mama beizadelei drogate care i-a ucis fiica. „Să înceteze cu influența, banii, la procurori. De bine de rău, copilul ei trăiește”

0
5375
FOTO: RTV

Răzvan Dragomir, tatăl Robertei, a șters pe jos cu părinții beizadelei drogate care i-a ucis fiica în teribilul accident din stațiunea 2 Mai. După ce vineri Miruna Pascu a fost reținută pentru 30 de zile deoarece a încercat să influențeze martorii din dosar, tatăl studentei ucise i-a transmis un mesaj dur, potrivit RTV.

În urma acestor stenograme, am rugămintea către dna. Miruna să înceteze cu prostiile și să-și accepte soarta, așa cum, de 29 de zile, și noi care ne-am pierdut copiii ,cu greu, dar acceptăm că ai noștri copii nu se mai întorc acasă, nu mai intră pe ușă. Să înceteze cu influența. În paranteză, banii către diverși procurori”, a declarat tatăl Robertei la România TV.

Mai mult, Răzvan Dragomir nu s-a lăsat deloc impresionat de lacrimile pe care mama beizadelei drogate care i-a ucis copilul le-a vărsat în fața oamenilor legii și a invitat-o la cimitir.

„De bine de rău, copilul ei trăiește, este în viață, toată lumea trebuie să plătească. Și chiar am o întrebare către dl. Mihai Pascu. Cumva sfidează și moartea fiicei mele? Este o întrebare personală și chiar aștept răspuns. Nu vorbesc despre droguri. Are cine se ocupa pe acești doi nesimțiți, Miruna și Mihai Pascu, mai ales pe dna. Miruna. Aș ruga-o eu să înceteze cu mascarada, cu plânsul.

Îi invit din nou la cimitir, la copilul meu, apoi la facultate unde erau niște copii, și Roberta și Sebi, niște copii buni, cuminți, respectuoși, nu ca bestia pe care au crescut-o. Și ei o vor în libertate să ce? Să o ia de la capăt? Să omoare din nou.

Mai am și eu o întrebare. Din acele stenograme, ce vrea să facă dna. Miruna? Să întârzie procesul cât mai mult, eventual bestia în arest la domiciliu și până când? A observat cineva până când dorește dna. Miruna? Până va împlini până va împlini 21 de ani și 1 zi. Întrebare: de ce? Să dispară în SUA ori Canada”, a mai spus Răzvan Dragomir.

A.V.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.