Taxa de parcare a fost suspendată la Constanţa

1
3327

Taxa de parcare în Constanţa a fost suspendată, prin decizie de instanţă. Anunţul a fost făcut de Asociaţia “Constanţa Alfel”, cea care a atacat în instant această taxă, mai precis amenzile care se aplică pentru neplata ei, având în vedere că nu există în vigoare un regulament de plată.

“Pentru cei ce şi-au închipuit că am depus armele odata cu schimbarea administraţiei PSD, pentru cei care cred că ne-am atins scopul “electoral” odată cu alegerea noului primar, aflaţi că mai avem multe de spus şi de făcut! Azi s-a suspendat -prin hotărâre definitivă – hotararea de consiliu local prin care cetăţenii erau amendaţi pentru neplata parcării, deşi nu există niciun regulament de plată a parcării! De astăzi în Constanta nu se mai plătesc amenzi pentru neplata parcării”, a transmis asociaţia, adăugând că: „Evident, aşteptăm cu nerăbdare elaborarea la nivelul municipiului a unui regulament al parcărilor decent şi rezonabil”.

Legat de această decizie, primarul Vergil Chițac a făcut câteva precizări.

Am luat act de hotărârea instanței de a suspenda amendarea celor care nu plătesc parcarea. Așa cum am mai spus și scris, atât timp cât Regulamentul parcărilor e anulat, parcarea nu poate fi considerat un serviciu oferit populației pentru că nu e definit nicăieri. Mai simplu spus, nu poți să pui oamenii să plătească ceva ce nu există.

Mâine voi da dispoziție ca Poliția locală să nu mai amendeze și Confort Urban să blocheze softul prin care se încasa plata prin sms pentru ca oamenii să nu mai fie păcăliți. Vom comunica pe toate canalele posibile această nouă realitate.

Situația va fi reglementată într-un nou Regulament al parcărilor ce va fi adoptat cât mai repede posibil“, a transmis edilul.

Citeşte şi:

1 COMENTARIU

  1. Pana va lamuriti,solicitatile sa acopere toate plăcuțele,cu indicațiile prețioase.Vine,organul,și la cât ii duc mintea te taxează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.