TAXIMETRIȘTI, primul film românesc lansat simultan în România și Moldova, ajunge în într-o proiecție specială în prezența echipei la Cinema City Park Mall

0
177

„Taximetriști”, comedia regizată de Bogdan Theodor Olteanu și scrisă alături de Adrian Nicolae, ce îi are ca protagoniști pe Liviu (Rolando Matsangos) și Lică (Alexandru Ion), doi taximetriști care încearcă să supraviețuiască unei ture de noapte în care fiecare client are o problemă și fiecare cursă e o aventură, ajunge în 82 de cinematografe din 47 de orașe din țară din 20 ianuarie și beneficiază de o lansare simultană și în Moldova.

Proiecții speciale, în prezența echipei filmului, au loc în 14 orașe din țară începând cu 18 ianuarie.

Miercuri, 25 ianuarie, ora 19.00, la Cinema City Park Mall va avea loc o proiecție specială „Taximetriști” în prezența regizorului Bogdan Theodor Olteanu, a co-scenaristului Adrian Nicolae și a actorilor Cosmin Nedelcu (Micutzu) și Mădălina Stoica.

Premiera de gală a filmului, care a avut loc luni, 16 ianuarie, la Cinema City AFI Cotroceni din București, a reunit peste 1500 de persoane, în șapte săli de proiecție, printre care actori din distribuție – Alexandru Ion, Rolando Matsangos, Monica Bârlădeanu, Victoria Raileanu, Mădălina Stoica, Cosmin Nedelcu, Alex Mircioi, Vlad Ionuț Popescu, Ana Maria Guran sau Spike (Paul Mărăcine), care este autorul piesei de pe coloana sonoră și are o apariție specială în film.

Printre invitații la premiera de gală s-au aflat îndrăgiți actori, precum: Magda Catone, Elvira Deatcu, Pavel Bartoș, Vlad Gherman, Oana Moșneagu, Ada Condeescu, Mirela Zeța, Andreea Grămoșteanu, Ioana Flora, Olimpia Melinte, Ioana Blaj, Kira Hagi, jurnaliștii Răzvan Exarhu, Andi Moisescu, Florin Negruțiu și Oana Zamfir, comedianții Claudiu Teohari (Teo), Geo Adrian, George Dumitru, Nelu Cortea, Nicu Banea, Sorin Pârcălab, Radu Bucălae, Alex Dobrotă, Teodora Nedelcu, Toma Alexandru  ș.a.

Filmat de-a lungul a 16 nopți, în București, dintre care 6 nopți pe platforma mobilă, „Taximetriști” invită publicul într-o poveste plină de umor și suspans în viața de noapte a orașului, alături de personaje savuroase, de la tineri petrecăreți și corporatiști, la vedete, DJ sau chiar interlopi.

„Lansarea în atâtea săli concomitent a fost copleșitoare. De fiecare dată când faci ceva, un film sau un spectacol, primul contact cu publicul e un moment al adevărului. În care nu știi niciodată ce se va întâmpla. Cât din ce ți-ai imaginat tu va ajunge la spectatori. Acum așteptarea asta a fost înmulțită cu numărul de proiecții, adică șapte.”, a mărturisit regizorul Bogdan Theodor Olteanu.

Trailer oficial: https://youtu.be/KzoSIG2q9OY  

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.