Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” a anulat mai multe spectacole: “Păstrați-vă sănătatea, speranța și iubirea pentru Cultură”

0
67

Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” anunță că a anulat mai multe spectacole pentru că rata de infectare cu virusul SARS-COV-2 la mia de locuitori a depășit indicele de 3 la nivelul Municipiului Constanța, iar Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a decis intrarea în scenariul roșu pentru următoarele 14 zile.

Din acest motiv, reprezentanții “Oleg Danovski” Sunt nevoiți să anuleze următoarele spectacole:


👉Don Quijote – 13 martie 2021
👉Madama Butterfly – 14 martie 2021
👉Seară lirică – 17 martie 2021
👉Cavalleria rusticana – 20 martie 2021
👉Văduva veselă – 21 martie 2021
👉Seară camerală – 24 martie 2021

Cei care au achiziționat bilete la aceste spectacole de la Agenția Teatrului sunt rugați să sune la numărul de telefon 0723.882.987 în vederea returnării sumelor. De asemenea, în această perioadă, Agenția Teatrului va fi închisă. Celor care au achiziționat bilete online la aceste spectacole li se vor returna automat sumele aferente.

În următoarea perioadă, vă vom prezenta online momente artistice deosebite. Sâmbătă, 13 martie 2021, ora 19 va fi prezentată online înregistrarea integrală a spectacolul de balet ”Don Quijote”. Vom anunța distribuția și programele online ce vor urma în aceste 14 zile. Păstrați-vă Sănătatea, Speranța și Iubirea pentru Cultură”, anunță reprezentanții Teatrului Național de Operă și Balet.

A. V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.