Tentativă de omor la Năvodari: un bărbat a fost arestat după ce a înjunghiat un tânăr pentru un telefon

0
4337
Imagine cu rol ilustrativ -foto arhivă

Un individ din Năvodari, cu antecedente penale, a fost arestat pentru 30 de zile, prin decizia Tribunalului Constanța, fiind acuzat de tentativă de omor. Este vorba despre Antoni Gabriel Lazăr, de 43 de ani, acuzat că, într-una din zilele trecute, mai exact pe data de 7 februarie, a înjunghiat un tânăr cu un cuțit, pentru a-l deposeda de telefonul mobil, faptă care a avut loc în plină stradă, de față cu mai multe persoane.

Victima a fost condusă la spital, iar medicii legiști au stabilit că lovitura primită i-a pus viața în pericol. Astfel, Lazăr s-a ales cu dosar penal pentru tentativă de omor, fiind reținut inițial pe bază de ordonanță, iar miercuri, 10 februarie, a fost arestat pentru 30 de zile.

”Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, dispune arestarea preventivă a inculpatului LAZĂR ANTONI GABRIEL, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 10.02.2021 şi până la data de 11.03.2021, inclusiv. În baza art. 230 alin. 1 Cod procedură penală dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. Respinge cererea privind luarea faţă de inculpat a măsurii preventive a arestului la domiciliu/control judiciar, formulată de către avocatul acestuia, ca nefondată. Măsurile dispuse se comunică administraţiei locului de deţinere.Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 10.02.2021, ora, 15,50”, se arată în încheierea de ședință.

Acuzat de tentativă de omor cu repetiție

Individul nu este la primul contact cu legea penală. În 2014, acesta a fost acuzat pentru o faptă similară. Într-o zi din octombrie 2014, Antoni Gabriel Lazăr s-a luat la harță cu un alt individ, pe fondul consumului de alcool, iar la un moment dat, acesta a pus mâna pe o foarfecă pe care i-a infipt-o celuilalt bărbat în abdomen. Și atunci s-a stabilit că victimei i-a fost pusă viața în pericol, Lazăr fiind acuzat de tentativă de omor.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.