Autorul accidentului de la Ovidiu, plasat sub control judiciar

0
118
Soferul beat a făcut scandal și a fugit din spital

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a luat măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 zile, faţă de inculpatul O.I., în vârstă de 27 ani, cunoscut cu antecedente penale, cercetat pentru comiterea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, prev. de art. 337 Cod penal.

În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina persoanei anchetate se rețin următoarele:

În data de 09.02.2021, O.I. a condus autoturismul marca Nissan pe DN2A în oraşul Ovidiu, jud. Constanţa, şi după ce a fost implicat într-un accident rutier a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii îmbibaţiei alcoolice din sânge.

Cercetările vor fi efectuate în continuare de către organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa – Serviciul Rutier,sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpat.

D.A.

           

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.