Teo Hira: „Și votul meu se va îndrepta spre premierul Florin Cîțu, pentru că este singura cale ca acest oraș să progreseze“

0
336
Teo Hira

Teo Hira, directorul Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța, dar și vicepreședinte al Organizației Municipale PNL Constanța, a declarat într-un interviu acordat Focus Press că și votul său la Congresul PNL din septembrie va merge către premierul Florin Cîțu.

În această săptămână, după alegerile din PNL Constanța, Bogdan Huțucă a mai câștigat un mandat ca președinte al Organizației Județene.La Comitetul de Coordonare Județean al liberalilor au participat și președintele Camerei Deputaților, fostul premier Ludovic Orban, dar și actualul prim-ministru, Florin Cîțu. Iar unii dintre liderii liberalilor constănțeni și-au exprimat clar opțiunea de a vota pentru Florin Cîțu la alegerile ce vor avea loc în data de 25 septembrie a.c., așa cum anunțase deja primarul Constanței, Vergil Chițac, cu privire la alegerea președintelui Partidului Național Liberal.

În cadrul interviului acordat Focus Press, și Teo Hira a vorbit despre cum va vota la Congresul PNL din septembrie, acesta precizând că foarte posibil îl va susține pe actualul premier, Florin Cîțu.

„La PNL Constanța se întâmplă numai lucruri bune. A avut loc Comitetul de Coordonare Județean și, după cum ați văzut, a fost organizare de excepție. Referitor la alegerile din 25 septembrie, delegații care vor intra în cursa pentru șefia Partidului Național Liberal sunt Ludovic Orban și premierul Florin Cîțu. Organizația Constanța, în formula în care era până la alegerile de săptămâna trecută, despre cum o să voteze nu putea să hotărască sau nu putea să dea un vot de încredere, pentru că era un alt Birou Politic Județean, un alt Birou Politic Municipal. De acum încolo, Filiala PNL Constanța poate hotărî cum o să voteze la acele alegeri.

Din punctul meu de vedere, nu putem găsi calea spre progres dacă în clasa aceasta politică va mai exista această mentalitate, care este prezentă la toate partidele politice. Eu nu mai vreau să se cumpere loialități, pentru că acela pe care l-ai cumpărat va fi primul care se va vinde primului venit care va da mai mult ca tine. Și la voturile din 25 septembrie orice acțiune are în spate un interes mai mic sau mai mare.

Avem timp să ne gândim până atunci. Domnul amiral Chițac și-a manifestat dorința clară de a vota actualul premier, la fel și domnul președinte al Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu. Din punctul meu de vedere este limpede că și votul meu se va îndrepta spre domnul premier Florin Cîțu, pentru că este singura cale ca acest oraș să progreseze, este singura cale pe care noi o putem urma pentru o schimbare. La acest moment, acest municipiu are nevoie de un guvern alături, ca să poate să progreseze“, a declarat Teo Hira.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.