IPS Teodosie invită autorităţile la sărbătoarea națională religioasă Sf. Andrei

2
630

Arhiepiscopia Tomisului și Înalt Prea Sfințitul Teodosie, personal, invită autoritățile de Stat centrale și locale (președinte, premier, membri ai Guvernului, parlamentari, prefect, președinte al Consiliului Județean, primari, consilieri județeni și locali etc.) să ia parte la sărbătoarea națională religioasă a tuturor românilor, Sfântul Apostol Andrei, în data de 30 noiembrie.

Luni, 30 noiembrie, este zi de sărbătoare națională legală, în care ortodocșii și catolicii români îl cinstesc pe Sf. Apostol Andrei, Ocrotitorul României și cel dintâi chemat dintre apostoli, care a adus cuvântul Evangheliei pe pământul Dobrogei de astăzi.

Sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 22.00, Arhiepiscopul Tomisului va oficia Acatistul Învierii Domnului și Acatistul Sfântul Apostol Andrei la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

Duminică, 29 noiembrie, și luni, 30 noiembrie, de la ora 8.45, ierarhul Tomisului va săvârși Sfânta Liturghie la mănăstirea „Peștera Sfântului Apostol Andrei” din localitatea Ion Corvin, județul Constanța.

2 COMENTARII

  1. Românii, acum vor vedea cui au dat girul prin votul lor, au dat girul timp de 31 de ani, câți dintre conducătorii și guvernanții României se vor înghesui la SFINTELE MOAȘTE, la SFÂNTA SLUJBĂ, la sărbătoarea ÎNTÂIULUI CHEMAT DE DOMNUL nostru IISUS HRISTOS, ÎNTÂIULUI CHEMAT LA APOSTOLIE, SFÂNTUL APOSTOL ANDREI, ÎNCREȘTINĂTORUL ROMÂNIEI și POPORULUI ROMÂN, ÎNCREȘTINARE care a avut loc acum 2000 de ani în urmă, așa se explică faptul IPS-tul TEODOSIE, a invitat pe toți care conduc România de 30 de ani de la 1989 și pâââână în prezent de la nivelul local, județean și național, inclusiv pe, președintele actual al României, iohannis kw, în felul acesta românii vor afla cum stau lucrurile în România anului 2020 și care dintre factorii de răspundere sunt împotriva poporului român creștin ortodox și împotriva credinței creștine ortodoxe din România, așa că dragi români, totul este bine gândit de mintea inteligentă a IERARHULUI DE LA TOMIS, IPS TEODOSIE, Felicităriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, acestui ierarh, pe care numai DUMNEZEU, l-a dăruit EPARHIEI TOMISULUI, pe care ierarh, creștinii ortodocși păstoriți de dânsul, din câte am văzut și auzit, îl iubesc și îl respectă muuuult, DOAMNE AJUTĂ !
    AMIN !

  2. Ortodoxia si Crestinismul sunt doua lucruri total diferite. Ortodoxia emana de prostie si lipsa de respect. Crestinismul ne indeamna la toleranta si intelegere.” Dati Cezarului ce este al cezarului” asa spunea o pilda din biblie. Daca exista un singur exemplu de nesupunere fata da autoritati trecuta in biblie va rog sa il mentionati. Ortodocsii nu citesc biblia asta e clar. De ce sa o citeasca.Mai bine pupa moaste si dau bani la preoti ca sa ajunga in rai. Acolo unde educatia lipseste religia face ravagii transformand oamenii in animale. Faptul ca presedintele sau alti oficiali nu participa la “circul” asta demonstraz ca stiu care este locul lor. Numai in evul mediu mai gasesti manifestari religioase ca la noi. Suntem inapiati rau daca ii lasam pe cei ca IPS Teodosie sa ne conduca “Spiritual”. Asta e doar mort dupa banii oe care ii castiga biserica astfel de manifestatii. Pentru biserica sunteti bunii vii cat yimp cotizati dar si morti sunteti buni ca cineva o sa plateasca sa va ingroape. Nu ii pasa lui Teodosie daca sunte ti vii sau morti atata timp cat castiga bani de pe urma voastra. Anul asta a fost cam greu pentru biserica,pentru ca a pierdut sume imense de bani. De asta se revolta IPS nu ca ii pasa de voi. Cand o sa va treziti la realitate?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.