Terenurile de sport ale Școlilor Gimnaziale nr. 17 și 18 vor fi reabilitate

0
147

Administrația locală a început lucrările de reamenajare a spațiilor exterioare ale Școlilor Gimnaziale Nr. 17 „Ion Minulescu“ și Nr. 18 „Jean Bart“. 

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, a demarat marți, 16 august a.c., lucrările de reabilitare a suprafețelor exterioare ce aparțin Școlii Gimnaziale Nr.17 „Ion Minulescu“ din cartierul Km 5 și Școlii Gimnaziale Nr. 18 „Jean Bart“ din cartierul Viile Noi. 

„Investițiile în infrastructura rețelei de unități școlare sunt extrem de importante pentru dezvoltarea comunității locale. Era absolut necesar să realizăm aceste lucrări, deoarece căile de acces în instituțiile de învățământ și terenurile de sport se prezentau într-o stare avansată de deteriorare. Copiii noștri au nevoie de spații adecvate desfășurării unui învățământ de calitate“, a declarat viceprimarul USR al municipiului Constanța, Florin Cocargeanu. 

Zonele de acces și terenurile de sport vor fi reabilitate prin așternerea unui nou covor asfaltic de tip BA8, destinat traficului pietonal. În etapa premergătoare asfaltării, se executp lucrări de decopertare a suprafețelor. Lucrările de reamenajare vor continua toată săptămâna. 

Până se vor relua cursurile școlare din toamnă, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, va mai executa astfel de lucrări, în alte unități de învățământ din oraș. 

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.