AQUASERV SA Tulcea organizează concurs pentru ocuparea unui loc vacant

0
3403
Aquaserv Tulcea. FOTO Cătălin SCHIPOR

AQUASERV SA Tulcea a anunțat că organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant. Este vorba de un post de mecanic, iar pentru înscrierea în cursă este nevoie să îndeplinească o serie de condiții.

Postul este de mecanic în cadrul Aquaserv S.A Tulcea – Secţia Captare Tratare Apă Tulcea.

Pentru ocuparea postului mai sus menţionat concursul va avea loc în data de 19.08.2022, ora 10,00 la Sediul Aquaserv S.A din Tulcea, str. Rezervorului, Nr.2.Concursul va consta în selecţie de dosare şi interviu.

Condiţii de participare la concurs:

  • Studii medii de specialitate/şcoală profesională/diplomă de calificare,
  • Vechime în domeniu minim 1 an,
  • Stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinţei medicale eliberata de medicul de familie sau de unităţile sanitare abilitate.
  • Acte necesare pentru dosarul de participare la concurs :Prezentare curriculum vitae,Cerere de înscriere la concurs sau scrisoare de intenție,
  • Prezentarea recomandării de la ultimul loc de muncă,
  • Copie diplomă studii şi ale altor acte care atestă efectuarea specializării solicitate în fişa de post, scoasă la concurs,
  • Adeverință medicală eliberată de medicul de familie sau de unitățile medicale abilitate,
  • Copie carte de munca și/sau adeverință de vechime care să ateste vechimea solicitată.

Cererea de înscriere la concurs se va elibera de către Serviciul Resurse Umane sau se descarcă documentul publicat pe site-ul societatii.

Dosarele complete se vor depune la sediul Aquaserv S.A Tulcea din strada Tudor Vladimirescu, Nr.2 la Serviciul Resurse Umane si Administrativ pâna la data de 17.08.2022, inclusiv, ora 16. Depunerea dosarului de candidat se va face numai atunci când acesta va fi complet (cu toate tipizatele completate, respectiv cu toate documentele necesare înscrierii), Relatii suplimentare se pot obtine la telefon 0240.511.369 int.25 sau la sediul Aquaserv S.A din strada Tudor Vladimirescu nr.2 Tulcea – Serviciul Resurse Umane si Administrativ.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.