Testări în masă la Băneasă, după ce medicul de familie din localitate este infectat cu COVID-19!

2
6103

Medicul de familie din Băneasa este internat în stare gravă, în Terapie Intensivă, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, după ce a fost confirmat cu COVID-19. Rezultatul testului în cazul soției medicului a fost negativ, însă, potrivit informaţiilor noastre, la o a doua testare, Gabriela Jurcă, a fost testată pozitiv. Primarul din Băneasa, Paul Coliș, susţine că nu ştie despre acestă situaţie, în condiţiile în care în cursul zilei de astăzi, 7 aprilie, a.c., se desfăşoară o întreagă anchetă epidemiologică la Băneasa. ‘‘Acum suntem într-o acţiune cu DSP-ul, cu Prefectul şi cu jandarmii. Avem o listă cu persoane care au luat contact cu medicul de familie. Lista este de pe 16 martie până pe 23. A venit domnul Prefect şi acum trebuie să îi aducem pe oameni să le facă testele”, a declarat, pentu Focus Press, primarul din Băneasa.

M.G.

2 COMENTARII

  1. Ce sa știe ciobanul? Habar nu are de niciunele din ce se întâmpla la el in sat. Sau poate e mai bine sa facă pe prostul …

  2. Vai de noi ,,,,cu asa primar ,,,cand vom scapa de tine oare Paule ???Apara si pazeste’ne de acest primar incult doamne ,,,,cat sa il mai rabdam ?!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.