Tit-Liviu Brăiloiu: ”Minciuna ca politică de stat”

0
266
Tit-Liviu Brăiloiu

Senatorul Tit-Liviu Brăiloiu a făcut o postare pe pagina sa de socielizare în care acuză că șeful statului Klaus Iohannis, dar și Guvernul, în frunte cu prim-ministrul, Ludovic Orban de faptul că au comis un act jignitor la adresa națiunii.

Anume, președintele Klaus Iohannis a declarat că nu a primit spre promulgarea legii care cuprinde amendamentul depus de Partidul Social Democrat (PSD) privind funcționarea piețelor, deși susține Liviu Brăiloiu, fusese primit din data de 12 noiembrie a.c.:

”Luni, 30 noiembrie, în timp ce românii din țară și din diaspora sărbătoreau Ziua Sfântului Apostol Andrei, ocrotitorul României, președintele Klaus Iohannis și prim-ministrul “guvernului meu” au comis un act nu numai blasfemiator, dar și profund jignitor la adresa națiunii, demonstrând că guvernarea PNL a ridicat minciuna la rang de politică de stat.
În ziua marii sărbători creștine, fără cea mai mică mustrare de conștiința, Klaus Iohannis a afirmat că nu a primit spre promulgare legea care cuprinde amendamentul PSD privind funcționarea piețelor, deși, cum s-a dovedit, actul normativ fusese primit încă din 12 noiembrie. La fel, cu zâmbetul omului pentru care minciuna și sacrilegiul constituie mod de viață, Ludovic Orban a declarat atacarea legii la Curtea Constituțională dovedind batjocura guvernului PNL la adresa zecilor de mii de producători agricoli români.
Nu aș fi făcut acest comentariu chiar astăzi cu privire la faptul degradant deja știut și catalogat de români dacă, în contextul gestului blasfemiator, nu m-aș fi întrebat care ar putea fi gândurile președintelui țării, tot astăzi, la Arcul de Triumf, primind onorul Brigăzii 30 Gardă “Mihai Viteazul”, ducând mâna la inimă în timp ce se intoneaza Imnul de Stat și primind defilarea militarilor Armatei României.
Conștiința mea de om onest, adept al adevărului în orice împrejurare, mă împiedică ferm să insinuez, dar nici nu-mi poate interzice, ca om liber, să nu mă întreb”
, a scris Tit-Liviu Brăiloiu.

Comandat de Partidul Social Democrat – Filiala Constanța

Executat de Focus Press

Mandatar Financiar – cod AEP 11200020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.