Tractorul cu care s-a intrat în mare, la Agigea, nu este nici înmatriculat, nici declarat

1
3876
A intrat cu tractorul în mare, printre turiști, ca să recupereze plasele de pescuit, la Agigea

Tractorul care a intrat în mare, la Agigea, pentru recuperarea plaselor de pescuit, nu este înscris nicăieri, nu este nici înmatriculat, deși a fost văzut circulând pe drumurile publice.

Facem această precizare în urma reacțiilor celor care ne-au ”reclamat” că ”ne-am luat de bieții pescari”, că ”oamenii muncesc cinstit” și că ”așa se practică în mediul pescăresc”, deși primul articol publicat de cotidianul Focus Press pe această temă se referea strict la intrarea neautorizată a unui utilaj pe plajă și în apa mării, la Agigea.

În urma răspunsurilor solicitate din partea autorităților, am aflat că acel utilaj care recupera plasele pescărești din mare, pe data de 17 august, folosit de SC Sarda Fish SRL, nu este nici înregistrat la primărie, nu este nici  declarat, potrivit Biroului Impozite și Taxe din cadrul Primăriei Agigea. Potrivit răspunsului la adresa primită, nici remorca de culoare verde nu este înmatriculată. Mai mult decât atât, deși nu este înmatriculat, tractorul respectiv a fost pus în circulație pe drumurile publice, fiind văzut circulând pe Aleea Golfului.

Așa cum am precizat în materialul trecut, polițiștii au făcut verificări și l-au identificat pe șoferul acestuia, aplicând o sancțiune dat fiind că a intrat cu tractorul pe plajă și în mare.

Aceste informații au fost obținute și publicate pentru a combate unele comentarii cu privire la primul articol, în care eram acuzați că ”ne-am luat de săracii oameni care muncesc cinstit”, deși pescari sunt peste tot în zona litoralului, dar nicăieri nu se intră cu tractorul în mare. Aviz amatorilor.

D.A.

1 COMENTARIU

  1. Pai despre asta ati scris primul articol. Ca a intrat in mare si au fost deranjati turistii. Nu despre inmatriculare, primarie, drumuri publice, etc. Ce va asteptati sa se raspunda ?

    Se pare ca Matei e suparat tare de v-a pus sa mai faceti un articol pe tema asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.