Tragedie la Năvodari! O femeie a fost găsită moartă în casă, în toiul nopții, cu vânătăi pe corp!

0
23756

Polițiștii au descins în dimineața de 25 noiembrie într-un imobil din Năvodari, acolo unde locuia o femeie, în vârstă de 36 de ani, cu care nimeni nu a mai putut lua legătura de câteva zile. Din păcate, oamenii legii au găsit-o decedată, cu vânătăi pe corp. Se iau în calcul mai multe ipoteze, inclusiv suicidul, întrucât, potrivit informațiilor noastre, ar fi fost în depresie întrucât s-ar fi despărțit de iubit.

Pentru a putea pătrunde în apartamentul din blocul de pe strada Nuferilor, anchetatorii au apelat la un echipaj de descarcerare pentru a sparge ușa. În interior a fost găsită o victimă, o femeie în vârstă de 36 de ani decedată.

Astăzi, în jurul orei 1.45, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie, de 36 de ani, din orașul Năvodari nu a mai putut fi contactată de câteva zile. La locul sesizării s-au deplasat polițiștii, dar și pompierii, care au deblocat ușa apartamentului femeii. În interiorul locuinței, aceasta a fost găsită decedată. La fața locului s-au deplasat și polițiști de investigații criminale, dar și criminaliști. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzelor decesului“, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Potrivit informațiilor noastre, femeia s-ar fi aflat în depresie de câteva luni, de când s-ar fi despărțit de iubit.

De precizat este că apartamentul era încuiat pe dinăuntru, cheia fiind în ușă. Trupul nu prezenta plăgi, ci doar vânătăi. Oamenii legii urmează să stabilească, în urma necropsiei, cauza decesului.

Cercetările continuă.

Anumite surse susțin că există posibilitatea ca femeie să fi ingerat clor.

C.S., L.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.