Trei indivizi au fost arestați după ce au tâlhărit două persoane

0
192
Foto-arhivă

Urmare a cercetărilor în două dosare penale care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani, bănuiți de comiterea faptelor.

La data de 16 martie a.c., cei trei ar fi deposedat, prin imobilizare și amenințare, un bărbat de mai multe bunuri (o tabletă, un încărcător, etc).

De asemenea, la data de 19 martie a.c., persoanele în cauză ar fi deposedat, prin amenințare, un alt bărbat, de un telefon mobil și două genți cu obiecte de îmbrăcăminte.

La data de 14 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară, pe raza municipiului Constanța.

Cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și, ulterior, prezentați instanței de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Activitățile au beneficiat de suportul Direcției de Operațiuni Speciale din Poliția Română, precum și al U.T.A.I. Constanța.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.