Trimis în judecată după ce și-a violat, ani la rând, fiica și nepoata, ambele minore, la Constanța

0
7683
Sursa foto-Facebook

Judecătorul de cameră preliminară din cadrul Judecătoriei Constanța a dispus începerea cercetării judecătorești în cazul lui S. P., un individ acuzat de viol, rele tratamente aplicate minorului, agresiune sexuală, toate în formă continuată și sub forma concursului de infracțiuni.

Anchetatorii au stabilit că, în perioada octombrie 2017 – ianuarie 2021, individul proaspăt trimis în judecată prin rechizitoriu, a violat, în mod repetat, două minore cu vârste sub pragul de 16 ani, deși, spun procurorii, primul act de agresiune sexuală, comis de acest individ, a avut loc în 2006, victima nefiind minoră, dar care se află printre celelalte victime din acest dosar.

Cele două minore violate în mod repetat au făcut ”deliciul” acestui individ, deși una dintre ele fiind fiica sa, iar unele surse susțin că cealaltă i-ar fi nepoată. Aceste informații nu au fost confirmate de autorități, dat fiind că în cazul spețelor cu minori există normative care interzic furnizarea altor detalii în afară de cele care sunt deja evidente.

Așa cum arătam mai sus, S. P. a fost trimis în judecată prin rechizitoriu în luna mai, iar judecătorul din camera preliminară, în urma analizării dosarului, a dispus, luni, 4 iulie, începerea judecății bărbatului, pentru viol, agresiune sexuală, rele tratamente aplicate minorului, toate în mod repetat și sub forma concursului de infracțiuni.

Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul P.S.. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunțată, prin punerea hotărârii la dispoziţia părţilor şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei, conform art. 405 alin. 1 Cod procedură penală, astăzi, 04 iulie 2022. Judecător de cameră preliminară”, se arată în minuta instanței.

Decizia poate fi contestată în 3 zile de la comunicare. Dacă va fi găsit vinovat, la finalul procesului penal, individul ar putea executa cel puțin 15 ani de detenție.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.