UEFA a anulat UEFA Youth League

0
47

Decizie drastică luată de UEFA. Forul european a anulat UEFA Youth League, echivalentul UEFA Champions League la nivel de juniori.

„Din nefericire, nu sunt întrunite condiţiile pentru reînceperea competiţiei internaţionale în actualele circumstanţe şi atât Comitetul de Competiţii pentru echipe de club cât şi Asociaţia Europeană a Cluburilor au fost consultate şi au fost de acord cu ideea anulării în mod excepţional a acestui sezon al UEFA Youth League”, se arată în comunicatul oficial al UEFA.

UEFA a făcut eforturi pentru a nu anula întrecerea, a schimbat formatul și a amânat debutul competiției (care este programat inițial în octombrie 2020), dar situația pandemică nu a evoluat pozitiv în întreaga Europă și măsurile multor guverne care au impus restricții dure de călătorie au obligat practic forul de la Nyon să i-a această decizie radicală.

România trebuia să fie reprezentată în această competiție de FC Viitorul. Echipa patronată de Gheorghe Hagi urma să joace în primul tur cu Apoel Nicosia U19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.