Uite așa intră unii la Facultatea de Medicină: cumpără răspunsurile de pe internet

2
2983

Ne mai mirăm că noile generații de medici și asistenți medicali sunt slab pregătiți! Normal, dacă de prima dată sunt tentați să intre la Medicină prin fraudarea examenului de admitere. Pe Facebook circulă anunțuri de vânzare a răspunsurilor pentru examenul de admitere, care se susține sub formă de grilă.

”Vând grile medicină anatomie și chimie pentru admitere la medicină în Constanța, anul universitar 2021, dispun de răspunsurile de la anatomie și chimie, desene foarte clare, teoria de la chimie strict pe grile, pentru mai multe detalii în privat”. Așa sună un astfel de anunț, care circulă în mediul online.

Ca să fie tacâmul complet, este precizat și prețul: 150 de lei. Este adevărat că unele persoane, care doresc cu orice preț să ajungă medici, sunt tentate să recurgă la acest mod de a intra la Medicină, însă ceea ce nu știu este faptul că, așa cum au intră, așa și ies de pe băncile facultății. Iar dacă se întâmplă să ajungă la final, sunt tentate să termine studiile universitare tot prin fraudă, cumpărând răspunsurile.

M.M.

2 COMENTARII

  1. bine singura problema ar fi ca sunt multe sute de grile din care pica doar cateva, nu e vorba de grilele selectate ce pica la examen ci de aboslut tot lotul din care ar putea pica. pana si grilele de rezidentiat vin cu raspunsurile atasate la sfarsit deci de unde pana unde spiritul asta justitiar absolut gresit indreptat? daca nu stii despre ce e vorba, nu vorbesti ca dovedesti cata inteligenta NU ai.

    • Sunt de acord. Raspunsurile la grile ajuta atunci cand vrei sa te verifici. Nici eu nu cred ca este vorba despre raspunsurile la examen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.