UMC, gazda evenimentului “Bursa generală a locurilor de muncă”

0
258

Universitatea Maritimă din Constanța va găzdui, joi, 12 mai 2023, Bursa generală a locurilor de muncă, eveniment organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța, în vederea facilitării interacțiunii persoanelor interesate de locurile de muncă disponibile cu agenții economici.

Evenimentul are ca scop facilitarea accesului persoanelor interesate de locurile de muncã disponibile şi înteracţiunea directã cu agenţii economici.

Bursa locurilor de muncă reprezintă o oportunitate de a cunoaşte mai bine piaţa muncii , ofertele de locuri de muncă, pentru ca aceştia să poată alege un loc de muncă conform pregãtirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupaţiile cu posibilități mai mari  de angajare pe termen mediu şi lung. La acest eveniment, pot participa toate categoriile de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Agenţii economici care doresc să participe la această acţiune şi să încadreze în muncă persoane din rândul şomerilor, sunt aşteptaţi sã depunã „Situaţia privind locurile de muncă vacante“ la sediul A.J.O.F.M Constanţa.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.