Un agent a „împuns“ cu bocancul fetița lovită de mașina de poliție, pentru a verifica dacă mai trăiește

0
1678
Momentul condamnat. FOTO Facebook/Bogdan Bănică

Președintele sindicatului polițiștilor SNPR DECUS, Bogdan Bănică condamnă modul în care un coleg de-al său a procedat la accidentul în care o fetiță a fost lovită mortal de o autospecială de poliție. Acesta a împins cu vârful bocancului trupul neînsuflețit pentru a verifica dacă aceasta reacționează, dacă mai este în viață.

Accidentul mortal a avut loc pe strada Laminorului din Sectorul 1 al Bucureștiului, joi, 13 ianuarie a.c., în jurul orei 13.30. O fată de 13 ani a decedat, după ce a fost lovită, pe trecerea de pietoni, de o mașină a Poliției, în Sectorul 1 al Capitalei. Aceasta traversa strada împreună cu o colegă, de aceeași vârstă, care a fost rănită grav.

Accidente se pot produce, se produc peste tot în lumea asta.

Dar oricât de sindicalist apărător al polițiștilor aș fi, oricât de subiectiv involuntar aș fi, să verifici cu vârful bocancului dacă un copil mai trăiește după impact, cu capul zdrobit de asfalt, denotă o revoltătoare lipsă de compasiune, de umanitate, până la urmă.

Critic și condamn strict acest gest inuman al colegului nostru, fără a face referiri la mecanismul producerii accidentului sau la modul cum se efectuează cercetările.

Pentru acest gest macabru și incalificabil, domnule agent, ASTĂZI ar trebui să îți dai demisia! Sunt surprins că încă nu ai făcut-o.

Mă doare să o spun la adresa unui coleg, dar, pentru gestul tău, ești un nemernic!

Sincere condoleanțe familiei îndoliate…“, a transmis președintele SNPR DECUS, Bogdan Bănică.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.