Un an și jumătate cu suspendare și muncă în folosul comunității pentru Alexandru Ciocan, zis “Nas”

0
3434
Curtea de Apel Constanța. Foto-Focus Press

Alexandru Ciocan din Medgidia, cunoscut sub porecla ”Nas”, a fost condamnat definitiv, după ce Curtea de Apel Constanța i-a respins apelul declarat împotriva sentinței primită la Tribunal. Pe lângă pedeapsa principală primită, el va trebui să presteze muncă în folosul comunității.

Alexandru Ciocan, zis ”Nas”, de 32 de ani, a fost arestat preventiv, la finele anului trecut, fiind acuzat de mai multe infracțiuni, precum  distrugere și influențarea declarațiilor. Ulterior, partea vătămată care l-a acuzat de distrugere și-a retras plângerea, iar individul a rămas doar cu acuzația de influențarea declarațiilor, fiind trimis în judecată prin rechizitoriu.

Deși apărătorul său, avocatul Alexandru Niță din Baroul Constanța, susține că nu poate fi vorba despre o astfel de faptă, dat fiind că este vorba despre o discuție de cu totul altă natură, purtată prin mesaje postate pe Facebook, acesta a fost condamnat, în luna martie a.c., la o pedeapsă constând în un an și șase luni de închisoare cu suspendare, plus prestarea unei munci neremunerate în folosul comunităţii, în cadrul Direcției de Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei Constanța sau în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii.

Sentința a fost atacată la Curtea de Apel, care a menținut, marți, 26 octombrie, sentința instanței de fond, astfel încât aceasta a rămas definitivă.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.