Un bărbat a dispărut în apele Dunării după ce și-a salvat soția de la înec

0
392
Pompierii au căutat persoana dispărută cu ajutorul unei ambarcațiuni. FOTO ISU Ialomița

Tragedia a avut loc pe brațul Borcea al Dunării, în după amiaza de 9 august. Femeia a fost salvată în ultimul moment, dar pentru soțul acesteia nu s-a mai putut face nimic.

Un apel la 112 anunța în jurul orei 16.30 autoritățile din județul Ialomița că o femeie de 34 de ani a fost recuperată de cetățeni din apă. Din spusele martorilor, aceasta a intrat la scăldat și la un moment dat nu s-a mai putut ține la suprafață. Soțul ei i-ar fi sărit în ajutor și ar fi fost luat de curenți. În ultimul moment, persoane aflate în zonă au intrat și au scos-o pe femeie la mal, însă bărbatul nu a mai fost de găsit.

La fața locului au intervenit salvatorii de la Stația de pompieri Fetești a ISU Ialomița cu o ambarcațiune pentru a căuta persoana posibil înecată.

Femeii i-a fost acordat primul ajutor medical, însă a refuzat transportul la spital.

UPDATE

În dimineața de 10 august au fost reluate căutările cu un echipaj de pompieri cu două bărci, un echipaj de scafandri de la ISU Dobrogea și o ambulanță SAJ.

Trupul bărbatului în vârstă de 32 de ani a fost găsit în jurul orei 11.00, la aproximativ cinci metri de locul unde a fost văzut ultima dată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.