Un bărbat din Hârșova a fost arestat după ce a lovit cu mașina o polițistă și a agresat un jandarm

0
392
Suspecta a fost încătușată. FOTO Cătălin SCHIPOR

Un bărbat de 32 de ani, din Hârșova, a fost reţinut de polițiștii ialomițeni pentru cumul de infracțiuni la regimul circulaţiei rutiere și ultraj. Acesta a fost prezentat magistraţilor, pe numele lui fiind dispusă măsura arestării preventive.

Bărbatul din Hârșova a fost depistat în cursul zilei de 6 noiembrie în cadrul unui filtru rutier de către un echipaj de poliție, în timp ce conducea un autoturism raza orașului Țăndărei. În timpul verificărilor efectuate în bazele de date, conducătorul auto a demarat în trombă încercând să fugă de la fața locului, lovind cu partea dreaptă a autoturismului o polițistă ce se afla în filtrul rutier.

Bărbatul a fost urmărit și interceptat în scurt timp pe raza orașului Țăndărei, iar în momentul în care a fost extras din autoturism, a lovit cu pumnii și picioarele un jandarm care acorda sprijin efectivelor de poliție.

Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, i s-a solicitat testarea cu aparatul Drager, însă bărbatul a refuzat atât etilotestul în aerul expirat cât și prelevarea de probe biologice de sânge.

Interogarea bazei de date a arătat că individul nu deținea nici permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost reținut pentru 24 de ore, fiind prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

La data de 7 noiembrie, pe numele acestuia a fost dispusă măsura arestării de către Judecătoria Fetești pentru o perioadă de 30 de zile, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care nu posedă permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice” și „ultraj”.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.